Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?

prieš 11 m. 4 mėn. #496 nuo Palina
Replied by Palina on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
:P Tikrai taip,pritariu akvariumas-dar viena mano liga :lol:

Please Prisijungti to join the conversation.

• Palina
prieš 11 m. 4 mėn. #498 nuo vitoox
Replied by vitoox on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
Taigi, benaršydamas apie pomidorų reikalus, i-nete radau tokį pakankamai tikslų posakį, apibūdinantį pradinę mano daržininkystės viziją - Pasodinai ir Pamiršai :lol: . Jei dar tiksliau - nupirkti sėklų, nuvežti mamai ir žinovo tonu papasakoti, kaip čia viską reikia sodinti ir vėliau prižiūrėti :blah: . Kad šnekėti, reikia žinoti bent jau į kurią pusę, todėl Guuglės pagalba aš ir esu dabar čia - Pomidorų Forume ir dėkingas autorei (-iui, -iams) už šį puslapį. O ką esu pasėjęs ir netgi sudaiginęs šiemet, tai:
  • Belyj Naliv,
  • Andromeda,
  • President,
  • Blagovest,
  • Gigant Limonyj.

Viso 55 vazonėliai.

Rusiški veislių pavadinimai susiję su sėklų pardavėju iš BY. Pastaraisiais metais pas jį perku namiškiams ridikėlių. morkų, Radničiokų ten visokių sėklas, o šiemet pagavau jį turgelyje atsitiktinai, jau besikraunantį kelionei namo. Be įprastinio "paketo" paėmiau ir porą rūšių pomidorų (tiek teturėjo). Pamaniau, kad jei Sibire užauga, tai čia pas mus blogiau neturėtų būti. Pardavėjas prižadėjo grįžti su platesniu sėklų asortimentu, aš gi grįžau į internetą toliau skaityi apie pomidorų auginimo subtilybes. Neperdedu nei kiek - šio puslapio įtakotas, nusipirkau daigyklas, žemes, lempų nepirkau, sulaukiau sėklų papildymo ir balandžio 4 bei 6 d.d. pasėjau savo gyvenime PIRMUOSIUS pomidorus. Tad jie dabar ir atrodo, kaip vieno mėnesio su trupučiu sodinukai. O kaip ten toliau viskas seksis - pagyvensim - parašysim :) . Geros kloties ir Jums, Garbūs Pomidorų Augintojai!

• vitoox
prieš 11 m. 4 mėn. #499 nuo pomidorine
Replied by pomidorine on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
Malonu girdėti, kad įdėtas darbas naudingas ir kitiems :sun: Dar viena puslapio paleidimo priežastis yra tą, kad tikiuosi komentarų ir kritikos. Nors augalų pasaulyje nesu nauja, prie daržo teko prisiliesti tik vasaromis kaime ir dažniausiai tik ravint :) Tad tikiu, kad mano metodiką dar tikrai nėra optimali ir gali būti pagerinta.
Beje, dėl baltarusiškų sėklų, daigų, kuriame mieste jas perkate? Mane domina veislės, kurias laukė būtų galima auginti, būtų dar vienas bandymas :)

• pomidorine
prieš 11 m. 3 mėn. - prieš 11 m. 3 mėn. #509 nuo tany
Replied by tany on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
Vazoniniai: Aztec, Bajaja, Black cherry, Florida, Thumbling Tom yellow,
Thumbling Thom red.
Aukstaugiai: Sweet million, Cherrola, Corazon, Delfine, Brooklin, Raissa, Fantasio, Tolstoj.
Pusiau aukstaugiai: Toliman, Tocay, Toyoto
Ziemaugiai auginami dezese: Bataliux, Polfast
Dar pamirsau sode lauke auginami: Sultan, Ronco

• tany
prieš 9 m. 7 mėn. #857 nuo smala
Replied by smala on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
Na ir ka planuojate seti siais metais? :)

• smala
prieš 9 m. 7 mėn. #858 nuo pomidorine
Replied by pomidorine on topic Konkursas 2012: Ką sėjate šiemet?
Kadangi prisikaupę sėklų, tai turbūt tą patį, kaip ir praėjusiais :) www.pomidorai.eu/lt/left/dienorastis/201...vas/pavasarine-seja/

• pomidorine