Kas gero užsimezgė?
O aš ir neturėjau omenyje blogosios prasmės Ne esmė kelintas derlius auga, o esmė tame: pirmasis daigelis, pirmasis žiedelis, pirmasis vaisius, na ir beabejo spalvos iš žalios į tai veislei būdingą pakeitimas Aš ne pirmus metus pomidorus auginu, ir visada laukiu rezultatų, ir ne galutinių, o visų eilės tvarka. Viskas svarbu, tiek pirmas daigelis, tiek pomidorų skonispomidorine parašė:
Pasigyrimas ne blogaja prasme čia vyksta, gal greičiau pasidalinimas džiaugsmais
p.s. kai rašiau prieš tai buvusį postą, kažkodėl pagalvojau, kad būtent taip į jį ir atsakys
Please Prisijungti to join the conversation.
- Raimis
- Palina
Na taip, naudinga... kitamet ir aš kokios nors egzotikos užsinorėsiu Nors egzotikai manau reikės dar vieno šiltnamio. Šiuo metu pas mane šilnamyje auga 71 pomidoras, 24 paprikos ir vienas agurkas, pasodintas į kritusio pomidoro vietą. O eksperimentavimui su daug rūšių paprasčiausiai vietos nebėra.Palina parašė: o man atrodo ši tema ir naudinga pamačiau pomidorinės minibel ir polbig manau kitą met auginsiu man patiko
- Raimis
- pomidorine
- Topic Author
- Raimis
- Palina
- Raimis
Iš Heinz padažus planuojate daryti ?
- pomidorine
- Topic Author
Jeigu gaučiau originalų receptą, tai be abejopomidorine parašė: Iš Heinz padažus planuojate daryti ?
- Raimis
- Palina
Nejaugi atskiri užaugusius pomidorus pagal jų spalvą, formą ir skonį?Palina parašė: pas mane irgi visi buvo su "etiketėm" bet dabar sesė davė daigus tai pati nebežinojo kur kas tai pamatysiu kai užaugs
- Raimis
- Palina
Na lapai tikrai būna skirtingi, net nesiginčysiu... Bet ne visųPalina parašė: kai kuriuos ir iš lapų galiu atskirti
- Raimis
- Tilkas
- Palina
- Tilkas
- Palina
- Palina
- pomidorine
- Topic Author
- Palina